Ana Sayfa Hakkımızda Ürünler Referanslar İletişim
 Hakkımızda
Linea Verde – L.V. Tarımsal Ürünler ve Peyzaj San. Tic.Ltd. Şti- 2003 yılında İtalyan Verde Vita firmasının Türkiye ayağı olarak Düzce’de kurulmuştur. Firmamız %50 İtalyan ortaklıdır.

Firma ortaklarından Luca Frosini; Floransa Devlet Üniversitesi’nde ve Londra’da peyzaj mimarlığı eğitimi almıştır. Halen İtalya’nın Pistoia şehrinde sahip olduğu fidanlıklardan birçok ülkeye bitki satışı yapmakta ve danışmanlık vermektedir. 

Linea Verde’nin piyasadaki benzer firmalardan farkı ve en önemli özelliği “aracısız ithal ürün tedarikçisi” olmasıdır. İtalya ve Türkiye’de bulunan firmalarımız aynı ortaklık yapısındadır. İthalatını kendisi yapabilen, kapasite raporuna sahip fidanlıklara İtalya EXW (İtalya fidanlık teslimi) fatura kesilir. Kapasite raporuna sahip olmayan fidanlıklar, inşaat firmaları veya bu prosedürlerle vakit kaybetmek istemeyen firmalar için de tüm gümrük ve karantina işlemleri tarafımızdan yapılarak Türkiye teslimi fatura kesilir.

Linea Verde, ilk kuruluşunda sadece İtalya’daki kendi bitkilerinin ithalatını ve aracısız toptan satışını yapmayı amaçlamış olmasına rağmen, sonrasında tüm peyzaj mimarlığı hizmetlerini de vermeye başlamıştır.

Toptan ve perakende bitki satışı,  dış mekan süs bitkileri üretimi, peyzaj projeleri çizimi, üç boyutlu görselleştirme sunumlarının hazırlanması, otomatik sulama sistemi kurulumu, çim uygulamaları ve yapısal uygulamalar alanlarında faaliyet göstermektedir.

Aynı zamanda ihracat yapan Linea Verde; Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’ne,  Süs Bitkileri Üreticileri Altbirliği’ne (Süsbir), Sakarya İli Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Birliği’ne (SakaryaBir) üyedir.

Linea Turk snc di Eda Efsun Gökduman; 2004 yılında İtalya’da kurduğumuz diğer şirketimiz olup öncelikli olarak Türkiye ve Türki Cumhuriyetlere dış mekan süs bitkileri ihracatı yapmaktadır. Linea Turk; %99,5 Türk sermayesiyle kurulmuş İtalya’daki tek Türk fidanlığıdır.

 




***Linea Verde, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’na 6464, İstanbul Ticaret Odası’na 639758 sicil no.su ile kayıtlıdır.
***Linea Turk snc di Eda Efsun Gökduman, Pistoia Ticaret ve Sanayi Odası’na 131337 sicil no.su ile kayıtlıdır.



 Katıldığımız Fuarlar
           
Flowershow 2011 (360 Panaroma)      

LV Tarımsal Ürünler ve Peyzaj San. Tic. Ltd. Şti.
Üretim: Akınlar Mahallesi 2667. Sk. No:15 - Düzce / TURKEY
T: +90 380 526 24 33 - T/F: +90 380 523 22 91 - F: +90 380 526 89 36
© 2011 Copyright - Tüm Hakları Saklıdır.