Ana Sayfa Hakkımızda Ürünler Referanslar İletişim
 Sulama Hizmetleri
         Bakımlı bir bahçeye ve yemyeşil çim alanlara sahip olmak istiyorsanız otomatik sulama sistemi vazgeçilmezdir. Evinizden uzak olduğunuzda bahçenizi kime sulatacağınızı düşünme derdinden sizi kurtarır, bitkilerinizde çiminizde oluşacak kalıcı hasarların kurumaların önüne geçer. Çimlerinizi elle sulamak sadece başlangıçta size keyif olarak gelecek sonrasında ise ihmal edilen sıkıcı bir faaliyet halini alacaktır. Hortumla sulama yaparken kaybettiğiniz zaman ve israf ettiğiniz su size başta pahalı gelen bu sistemi fazlasıyla geri ödeyecektir.
Otomatik sulama sistemi boruların, vanaların ve pop-up sprinklerin kompleks bir birleşimidir. Bu yüzden de sıradan bir tesisatçının değil profesyonel bir firmanın sistemi dizayn etmesi ve uygulaması çok önemlidir.
Sulanacak alan, bulunan bitkilere ve var olan suyun debi ve basıncına göre uygun olarak seçilmiş kaliteli malzemeler kullanılarak projelendirilir ve uygulamaya geçilir.
Sulama sitemi altyapısı için uygun derinlikte kazı yapılması önemlidir.
İhtiyaç durumunda sistem birden fazla zona bölünmelidir.
Basınç kaybının minimuma indirilmesi ve sprinklerin çalışması için gerekli basıncın sağlanması şarttır.
Atış yarıçapı, debi faktörleri dikkate alınarak doğru sprinkler seçilmeli ve eşit sulama yapacak şekilde yerleştirilmelidir.
Elektrik ve tesisat zorunluluklarına uyulmalıdır.




LV Tarımsal Ürünler ve Peyzaj San. Tic. Ltd. Şti.
Üretim: Akınlar Mahallesi 2667. Sk. No:15 - Düzce / TURKEY
T: +90 380 526 24 33 - T/F: +90 380 523 22 91 - F: +90 380 526 89 36
© 2011 Copyright - Tüm Hakları Saklıdır.